Vlak hangende zonwering  is de oplossing voor alle ramen om warmte te weren .Het doek bestaat uit een  transparant gecoat glasvezel en is weersbestendig .

De hedendaagse vertikaal screendoeken  zijn uitgevoerd met een rits welke door  een kunststof inlage in de geleiders  glijd. Voordeel is dat het doek  zonder kieren en  strakker in deze geleiders zit, zelfs bij flinke wind zal de zonwering bruikbaar zijn. Bij hoogbouw is het de enige toepassing die is toegestaan.

Ook voor dakkapellen /balkons  /slaapkamers  en  keukenramen is deze vorm van zonwering geschikt en kan ondanks het weerbeeld worden gebruikt.

De bediening is elektrisch en kan met een handschakelaar of afstandsbediening worden geleverd. Door gebruik te maken van een zon automaat gaat de zonwering automatisch omlaag en omhoog. Bij aansluiting van een connexoon kunt u de zonwering door middel van smart Phone of tablet aansturen van elke plek of locatie.

De  frames zijn van duurzaam aluminium , gemoffeld in drie standaard kleuren wit roomwit of antraciet, of zo gewenst in ral kleur naar wens. Screen glasvezeldoeken zijn er in diverse kleuren, voor meer zicht naar buiten neemt u donkere kleuren, voor zoveel mogelijk licht in de kamer de lichtere kleuren. Of gewoon wat u mooi vindt Zo kan ook u eigen  naam of foto op het doek worden geprint Bij naar binnen opengaande ramen kan deze uitvoering ook als alternatief voor insectenwering dienst doen, zonwering en hor in één.