Rolgordijnen worden door ons vervaardigd uit een eerste kwaliteit doek en zijn leverbaar in vele kleuren en dessins. Er zijn vele mogelijkheden zoals kettingbediening, veerbediening en zelfs electrische bediening. Onze collectie omvat natuurlijk ook een dakraamsysteem voor veluxramen en een cassettesysteem voor verduisteringsgordijnen.

Plisségordijnen zijn decoratief en hebben een gemetaliseerde en/of verduisterende achterzijde, waardoor er een optimale lichtreflectie en isolatie verkregen wordt. Door de diverse bedieningsopties, óók electrisch, ontstaat er een hoog gebruikscomfort.

Luxaflex Rolgordijnen

Luxaflex® heeft het klassieke, uiterst functionele rolgordijn nieuw leven ingeblazen. Resultaat? Rolgordijnen van topkwaliteit – geschikt voor elke kamer of situatie. Er is voor elke stijl en smaak altijd een passend Luxaflex® Rolgordijn te vinden. Wij bieden de ruimste keuze in hoogwaardige stoffen, in vele kleuren en texturen en bieden daarbij extra opties om uw rolgordijn geheel naar uw eigen wens samen te stellen.

Luxaflex Plissé Shades

Plissé Shades van Luxaflex® bestaan uit mooie plooistoffen in een omvangrijke reeks kleuren en stijlen, waaronder prachtige weefsels, elegante patronen en rijke aansprekende texturen. Warmtewerende Topar® coating is een uitstekende oplossing voor serres en andere ramen waar intens, direct zonlicht op valt. Plissé Shades zijn veelzijdig, uiterst decoratief en verfrissend om te zien, een perfecte oplossing voor ramen in alle maten en vormen.