In kunststof of aluminium kozijnen kan of mag niet altijd worden geboord of geschroefd. Dan zijn aluminium voorzethorren de oplossing.

Het aluminium frame met daarin opgespannen het glasfibergaas wordt in het raam gelemd met speciale kunststofnokken. U kunt het raam sluiten en openen terwijl de hor op zijn plaats blijft zonder te boren of te schroeven.

Luxaflex inzethor voor draaikiepramen

Geschikt voor zowel kunststof, aluminium als ook voor houten raamkozijnen met draaikiepramen Gelleverd met verschillende bevestigingsmaterialen voor een perfecte plaatsing in elk type raamkozijn Afwijkende hoeken behoren ook tot de mogelijkheden van de op maat gemaakte Hamstra inzethor Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren Inzethorren worden op maat geleverd en kunnen worden afgestemd op de kleur van het kozijn. Aan de buitenzijde vormt dit aldus een fraai geheel. De inzethor wordt in een handomdraai van binnenuit in het raamkozijn geplaatst, zonder boren of schroeven, en is aan die binnen kant vrijwel onzichtbaar. Afhankelijk van het type kozijn, kan de diepte van het profiel verschillend zijn en wordt de inzethor “rammel-vrij” bovenaan vastgezet met nok- of klemveer.

Luxaflex inzetrolhor voor draaikiepramen

Inzetraamrolhor, speciaal voor draaikiepramen; waarvan het gaas oprolt in een slank vormgegeven cassette. Geschikt voor draaikiepramen van kunststor, aluminium en hout. Leverbaar in alle RAL-kleuren. Breedte tot max. 1400 mm. en hoogte tot max. 1400 mm. Eenvoudig en zonder beschadiding in het kozijn te plaatsen. Wind- en tochtvaste gaasopsluiting in aluminium geleiders. Solide sluiting met roestvrij stalen klikvingers. De inzetrolhor wordt eenvoudig met klemmen in het raamkozijn geplaatst, waarin in veel gevallen (zoals bij kunststof kozijnen) niet mag worden geboord of geschroeft. Schuin geplaatste borstel in de geleiders zorgen voor een afdoende wind- en tochtbestendige opsluiting in het gaas. De Inzetrolhor heeft een weer- en windbestendige sluiting, voorzien van roestvrijstalen klikvingers, die onzichtbaar is verwerkt in de geleiders. Het slanke design van de geheel in aluminium uitgevoerde raamrolhor heeft een eigentijdse afgeronde vorm.

Luxaflex inzethor

De Luxaflex® Inzethor garandeert een naadloze afsluiting van de binnen- of buitenzijde van vensters. Vanwege de smalle profielen kan de hor bij geringe montageruimte toch geplaatst worden.