Luxaflex roldeur “Prestige”

Raamrolhor van hoge kwaliteit met als belangrijkste kenmerken: unieke gaasopsluiting, comfortabel bedieningsgemak, een elegante vormgeving, binnen en buiten toepasbaar en exact op maat aan te brengen.

  • Absoluut windvaste gaasopsluiting rondom door middel van koolstofpennen in de boven- en ondergeleider.
  • De treklijst stopt automatisch op vooraf ingestelde stoppunten.
  • De geleiders blijven schoon door een in de treklijst opgenomen borstelset.
  • Om het gaas beter zichtbaar te maken, wordt een set vlinder-sticker meegeleverd of kan men kiezen voor verticale banen in het gaas.
  • Cassette, treklijst en geleiders kunnen op aanvraag in elke RAL-kleur worden uitgevoerd.
  • Leverbaar in alle RAL-kleuren

De deurrolhor Prestige is aan de buiten- en aan de binnenzijde voorzien van een handige spanjoletsluiting. De deurrolhor Prestige hoeft niet geheel te worden geopend bij het passeren ervan, dankzij een instelbaar stoppunt. Deze deurrolhor heeft zelfreinigende geleiders, waarin borstels het vuil afvoeren door de uitsparingen welke in de geleiders zijn verwerkt.

Dit product is geschikt voor:

  • Openslaande deur enkel
  • Openslaande deur dubbel
  • Schuifpui met een schuivend deel
  • Schuifpui met twee schuivende delen

Luxaflex deurrolhor “Contour”

Toepasbaar in een dubbele opstelling voor grotere deuropeningen en schuifpuien tot 340 cm breed Het bevestigingsmateriaal van de cassette en geleiders is na montage onzichtbaar De gesloten cassette en hoogwaardige kunststof en aluminium onderdelen zijn bestand tegen weersinvloeden Gaasgeleiders slecht 2 cm hoog en daarmee afgestemd op lage drempels in de hedendaagse woningbouw Geschikt voor plaatsing binnen- en buitenshuis, zowel tegen als in het deurkozijn Leverbaar in alle RAL-kleuren

De nastelbare kliksluiting is onzichtbaar in de geleiderrail verwerkt. De geleiderrail is uitneembaar, waardoor deze eenvoudige te reiningen is. Naast een opstelling als enkele buitendeur is de Contour ook toepasbaar in een dubbele opstelling voor dubbele buitendeuren of schuipuien. Het horgaas is voorzien van nylon runners. Samen met de kunststof geleiderrail vormt dit dé garantie voor soepele bediening én wind- en tochtvaste gaasborging.

Luxaflex oprolbare hordeur

De Luxaflex® Oprolbare Hordeur wordt meestal gemonteerd in gewone deuren, maar is ook zeer goed toepasbaar voor schuifpuien en openslaande deuren. Door een uniek veersysteem rolt de deur automatisch achter u dicht en dit system zorgt er tevens voor dat het gaas goed strak blijft zitten.