Heel de nacht op jacht geweest, overal bloed aan de muur en nog hoort u het gezoem van onze kleine vrienden. Er zijn twee mogelijkheden: of u sluit de ramen en blijft wakker van de warmte of u sluit het raamhor en geniet van de frisse lucht en heerlijke dromen. Rolhorren op of in het kozijn nemen nauwelijks ruimte in en sluiten perfect af. Het transparante gaas van gepolivineerd glasvezel laat genoeg lucht door. Altijd gebruiksklaar en makkelijk te bedienen. Standaard gemoffeld in drie RAL-kleuren en op aanvraag in meerdere RAL-kleuren.

Luxaflex raamrolhor “Super”

Raamrolhor van hoge kwaliteit met als belangrijkste kenmerken: unieke gaasopsluiting, comfortabel bedieningsgemak, een elegante vormgeving, binnen en buiten toepasbaar en exact op maat aan te brengen.

  • De slank vormgegeven aluminium cassette, de smalle zijgeleiders en de treklijst passen in elk interieur
  • De cassette is volledig gesloten. Bij plaatsing buiten hebben vuil en regen geen invloed op het systeem
  • De geleiders zijn voorzien van stiften in de zomen van het gaas. Het gaas is op deze manier wind- en tochtvast opgesloten
  • Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren

De raamrolhor Super is geschikt voor montage tegen en in het raamkozijn. Een opvallende aanwezigheid kan worden bereikt met een RAL-kleur naar keuze. De dubbele sluiting is in de treklijst opgenomen. De sluitingen en het in de geleiders opgesloten gaas, houden de raamrolhor onder alle weerstomstandigheden op zijn plaats. De treklijst laat zich makkelijk op en neer bewegen en is voorzien van een zachte rubber afdichting die kiervorming voorkomt.

Dit product is geschikt voor:

  • Gewoon openslaand raam
  • Draaikiepraam
  • Dakraam

Luxaflex raamrolhor “Contour”

De cassette wordt in de basis vastgezet op twee metalen montagebeugels die onzichtbaar zijn geborgd De geleiders zijn opgebouwd uit een aluminium profiel, waarin een kunststof geleiderrail wordt “vastgeklikt Afhankelijk van raamtype zijn er uitvoeringen leverbaar die tegen of in het raamkozijn worden aangebracht Het montagesysteem van de raamrolhor Contour houdt het bevestigingsmateriaal van de cassette en geleiders verborgen Leverbaar in alle RAL-kleuren

De aluminium cassette maakt het mogelijk om het horsysteem binnen- en buitenshuis aan te brengen en zowel tegen als in het raamkozijn te monteren. De nastelbare kliksluiting is onzichtbaar verwerkt in de geleiderrail en biedt veel voordelen ten opzichte van een meer storingsgevoelige magneetsluiting. Het horgaas is voorzien van nylon-runners. Dé garantie voor een soepele bediening en een wind- en tochtvaste bevestiging van het gaas.

Luxaflex dakraamrolhor “Rollovent”

De Dakraamrolhor Rollovent ondersteunt de goede ventilerende eigenschappen van Velux® dakramen Standaard voorzien van zonreflecterend gaas, dus insectenvrij ventileren zonder een te grote warmte-opbouw in woon- en/of werkruimte. De cassette en treklijst hebben mooie, op elkaar afgestemde ronde vormen en tonen samen als een zeer fraai geheel. De sluiting is onzichtbaar opgenomen in de geleiders en klikt de treklijst onderaan automatisch vast; zonder magneet. Hamstra biedt ook oplossingen voor Fakro® en andere merkendakvenster. Verkrijgbaar in 1 standaard kleur wit (RAL 9010)

De Rollovent beweegt gemakkelijk op en neer d.m.v. de treklijst en vergrendelt in een nastelbare sluiting. Op het Velux®dakraam wordt een typenummer vermeld dat correspondeert met de Dakraamrolhor Rollovent maat. Dakramen zijn ideaal voor goede ventilatie en het gebruik van de Dakraamrolhor Rollovent helpt tegen insecten en zonnewarmte.

Luxaflex rolhorren

Vrijwel alle ramen kunnen permanent worden uitgerust met een Luxaflex® Rolhor. Een Rolhor is ook uitermate geschikt voor ramen die buiten handbereik liggen. Bediening van de hor is in dit geval met een trekkoord.